Vantage IPM (Komplet)

2,690.90

Na voljo po naročilu

Šifra: D6327LIVEIPM Kategorija: Oznaka:

Opis

Vantage IPM – komplet za sledenje škodljivcem.

Ta komplet vsebuje vse potrebno za sledenje škodljivcem vinske trte in drugih pridelkov.

Komplet vsebuje:

Notranja enota WeatherLink LIVE komunicira z obema zunanjima enotoma preko svojega komunikacijskega kanala. Domet ima od 60 do 300 metrov v kolikor je zagotovljena optična vidljivost. Priporočamo, da se jo postavi na okensko polico proti tisti strani, kjer sta tudi zunanji enoti. V kolikor pa na lokaciji nimate objekta z WiFi ali LAN povezavo, ki je potrebna da se WeatherLink LIVE poveže na internet in oddaja na strežnik podatke, lahko namesto tega uporabimo Vantage Connect. Vantage Connect komunicira z internetom preko GSM omrežja. Je popolnoma samostojna enota s sočnimi celicami in baterijami. Potrebna je letna mobilna naročnina SIM kartice. SIM kartica je neodvisna od operaterja in je že vgrajena v senzor. Naročnina pa je odvisna od naročenega paketa 5,15 ali 60min osveževanje podatkov.

Vantage Pro2+ meri vse vremenske parametre medtem ko v Brezžična postaja za vlago/tla in temperaturo priklopite senzor omočenosti listja, ki pa je nujno potreben za IPM kalkulacije. Zunanji postaji se povežeta na zgoraj omenjeni LIVE in vse podatke nato berete kar na portalu www.weatherlink.com.

WeatherLink.com je v osnovi brezplačen portal za sledenje vremenskim postajam Davis. Podpira pa naslednje nadgradnje.

Na davis.si ponujamo tudi takšno storitev, da vam mi uredimo vse potrebne naročnine in vam na letni ravni omogočimo lažje vodenje in podporo. Storitev je po dogovoru.

Na sliki je prikazan njihov cenik. Označen pa je paket, ki je potreben za sledenje škodljivcem vinske trte (IPM). Ta paket vam omogoča tudi aktivacijo njihove aplikacije Mobilize. To je posebna aplikacija za Android in iOS, ki vas v realnem času obvešča o stanju vinske trte. Spodaj je kratek video s predstavitvijo aplikacije. Moramo pa omeniti to, da je aplikacija trenutno v angleškem jeziku.

VIDEO PREDSTAVITEV MOBILIZE – YOUTUBE