Vantage LIVE KIT

789.90

V kolikor izdelka ni na zalogi nas pokličite. Obstaja možnost, da se nahaja v EU skladišču.

Ni na zalogi

Šifra: D6110EU Kategorija:

Opis

Vantage LIVE komplet

 

Vantage VUE – OPIS:

Popolnoma integriran, robusten senzorski komplet, narejen tako, da zaznava vse osnovne vremenske spremenljivke. Združuje senzor za količino dežja, temperaturo in vlago ter smer in hitrost vetra v eni samostojni enoti. V kompletu ni LCD zaslona za prikazovanje vremena je pa zato zelo popularna kombinacija z WeatherLink LIVE. Tako imate vse podatke o vremenu direktno na računalniku, na brezplačnem osnovnem ”oblaku” in telefonu.
Brez LCD konzole ali drugih dodatkov (možna je nadgradnja). Uporablja se lahko v kombinaciji z drugimi izdelki ali kot rezervni del.

WeatherLink LIVE – OPIS:

Podatki v živo
WeatherLink Live presega hitrosti posodabljanja podatkov v spletu. Uporabite aplikacijo WeatherLink za iOS ali Android za spremljanje sunkov vetra in neposrednih sprememb, ko se pojavijo. Za posodobitve podatkov v realnem času se povežite z istim omrežjem Wi-Fi, na katerega je povezan tudi WeatherLink Live.

Vgrajeni so 3 senzorji.
Barometer, notranja temperaturo in vlažnost.
V domače omrežje ga je mogoče povezati preko WiFi ali LAN priključka. Z zunanjo brezžično postajo se poveže brezžično 300m (vidno polje) in 60-120m (vmesne prepreke).
Omogoča povezavo do 8 različnih postaj z različnimi senzorji.
Podpira pametne inštalacije kot so Amazon Alexa in Google assistant.

Podpira tudi ostale portale kot so npr. WeatherUnderground, GLOBE, CWOP.


Morda vam bo prav tako všeč…