Akcija!

Vantage LIVE (Komplet)

603.90 513.30

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Vantage LIVE komplet vsebuje:

1x Vantage VUE – Wireless ISS (Zunanja enota)

1x WeatherLink LIVE – Wireless sprejemnik (Notranja enota)


Vantage VUE – OPIS:

Popolnoma integriran, robusten senzorski komplet, narejen tako, da zaznava vse osnovne vremenske spremenljivke. Združuje senzor za količino dežja, temperaturo in vlago ter smer in hitrost vetra v eni samostojni enoti. V kompletu ni LCD zaslona za prikazovanje vremena je pa zato zelo popularna kombinacija z WeatherLink LIVE. Tako imate vse podatke o vremenu direktno na računalniku, na brezplačnem osnovnem ”oblaku” in telefonu.
Brez LCD konzole ali drugih dodatkov (možna je nadgradnja). Uporablja se lahko v kombinaciji z drugimi izdelki ali kot rezervni del.

WeatherLink LIVE – OPIS:

Podatki v živo
WeatherLink Live presega hitrosti posodabljanja podatkov v spletu. Uporabite aplikacijo WeatherLink za iOS ali Android za spremljanje sunkov vetra in neposrednih sprememb, ko se pojavijo. Za posodobitve podatkov v realnem času se povežite z istim omrežjem Wi-Fi, na katerega je povezan tudi WeatherLink Live.

Vgrajeni so 3 senzorji.
Barometer, notranja temperaturo in vlažnost.
V domače omrežje ga je mogoče povezati preko WiFi ali LAN priključka. Z zunanjo brezžično postajo se poveže brezžično 300m (vidno polje) in 60-120m (vmesne prepreke).
Omogoča povezavo do 8 različnih postaj z različnimi senzorji.
Podpira pametne inštalacije kot so Amazon Alexa in Google assistant.

Popust na odprto škatlo.

Podpira tudi ostale portale kot so npr. WeatherUnderground, GLOBE, CWOP.


Morda vam bo prav tako všeč…