Postaja Sromlje

Vremenska postaja Sromlje Postavitev postaje na odmočju vasi Sromlje z dodatnimi senzorji za omočenost listov. Postaja se uporablja v kompletu z IPM za grozdje. S pomočjo postaje si pomagajo pri odločitvah ukrepanja glede škodljivcev vinske trte.

Postaja Marof-Pišece

Vremenska postaja Marof - Pišece. Postavitev postaje na odmočju vasi Pišece z dodatnimi senzorji za omočenost listov. Postaja se uporablja v kompletu z IPM za grozdje. S pomočjo postaje si pomagajo pri odločitvah ukrepanja glede škodljivcev vinske trte.

Postaja Colnar – Otočec

Vremenske postaje - Vinarstvo Colnar Postavitev postaje na odmočju Otočca z dodatnimi senzorji za omočenost listov. Postaja se uporablja v kompletu z IPM za grozdje. S pomočjo postaje si pomagajo pri odločitvah ukrepanja glede škodljivcev vinske trte. https://www.colnar.si/

2015-04-23 11.29.08

Postaja Sremič Krško

Postaja Krško Sremič. Postavitev postaje na odmočju KK z dodatnimi senzorji za omočenost listov. Postaja se uporablja v kompletu z IPM za grozdje. S pomočjo postaje si pomagajo pri odločitvah ukrepanja glede škodljivcev vinske trte.

13241274_524547024420177_5805517078303987276_n

Postaja Vrhulje Krško

Postaja Krško Vrhulje. Postavitev postaje na odmočju KK z dodatnimi senzorji za omočenost listov. Postaja se uporablja v kompletu z IPM za grozdje. S pomočjo postaje si pomagajo pri odločitvah ukrepanja glede škodljivcev vinske trte.