Zakaj WeatherLink Live?
Brezžična povezava: brezžična povezava za samodejno nalaganje v oblak zelo poenostavi samo nastavitev. Za razliko od našega WeatherLink USB / SER ali IP-ja povezava preko LAN ni obvezna.

Podatki v živo: oglejte si sprotne posodobitve v aplikaciji WeatherLink iOS in Android. WeatherLink se na istem omrežju Wi-Fi (lokalno omrežje) posodobi vsakih 2,5 sekunde, tako da lahko v svojem telefonu spremljate sunke vetra v svojem telefonu. To je 24x hitreje, kot pri običajnih dnevnikih prikazovanja podatkov na oblaku WeatherLink (vsako minuto).

Računalnik ni potreben: za razliko od ostalih WeatherLink produktov računalnik ni potreben. Do svojih podatkov v oblaku WeatherLink lahko dostopate s katere koli povezane naprave: pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika.

Osvobodite konzolo: WeatherLink Live je neodvisen od konzole. Konzolo postavite kamor koli želite v dosegu oddajnika. Za razliko od zapisovalnikov podatkov WeatherLink ni treba, da je blizu računalnika ali usmerjevalnika.

Zgradite mrežo senzorjev: WeatherLink Live lahko “posluša” 8 oddajnikov v poljubni kombinaciji, kar vam omogoča, da zgradite mrežo senzorjev in senzorskih paketov. Za razliko od zapisovalnikov podatkov WeatherLink, ki je omejen na število senzorjev, ki jih premore posamezna konzola, to pomeni, da lahko več kot 80 senzorjev poroča enemu WeatherLink Live sistemu.